Your address will show here +12 34 56 78

Evenementen

Catering
Iedere gelegenheid is een reden tot een feestje!

Rose Catering levert catering met een glimlach, waar service en kwaliteit centraal staat bij ieder arrangement. Rose Catering begrijpt dat u zorgeloos wilt genieten van uw eigen feestje in uw eigen tuin, bedrijf of locatie. Van privé diners met meerdere gangen tot een buffet, Rose Catering is de juiste partner voor het verzorgen van de catering.

 

Bediening met lach

De hele avond hapjes en drankjes eventueel verzorgd door onze enthousiaste medewerkers? Rose Catering kan dat voor u realiseren. Naast personeel verhuurt Rose Catering ook sfeer verlichting en geluid in combinatie met een leuke artiest of dj. Wij kunnen u feest compleet maken door uw locatie geheel aan te kleden met planten, heathers, sta tafels en lounge banken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij maken een op maat gemaakte offerte voor u.

 

Ons doel

Ons doel is om met onze een persoonlijke en creatieve aanpak ervoor te zorgen dat u met een gerust hart uw catering aan ons over kunt laten.
Wij verhuren alles op het gebied van party verhuur en ook kunnen wij zorgen voor een professionele DJ en muziek.
Heeft u vragen laat het ons dan weten, wij zijn altijd telefonisch of per email bereikbaar en hopelijk kunnen wij u van dienst zijn met onze catering service!