Your address will show here +12 34 56 78

Locatie

Catering

Bij Rose Catering bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar catering op locatie. Of u nu op zoek bent naar een cateraar voor een bedrijfslunch, een bruiloft, een event of feest. Rose Catering biedt veel mogelijkheden. Ons bedrijf is full service cateraar voor zowel particulieren als bedrijven op locatie en verzorgd alles op hoogstaand niveau. Een heerlijk buffet voor een feest? Of juist een zakelijke lunch? Bij De Rose Catering bent u aan het juiste adres voor catering op locatie.

 

Van te voren geeft u aan wat uw specifieke wensen en behoeften zijn en onze chefs stemmen de gerechten hierop af. Onze ervaren chefs bereiden de prachtige en smaakvolle gerechten bij u op locatie. Tevens zijn wij in staat om uw locatie volledig naar wens aan te kleden en in te richten. Hiermee creëren wij de perfecte sfeer en zorgen we voor een onvergetelijke beleving.

 

Rose Catering voor al uw catering in; Vuren, herwijnen, Asperen, Heukelum, Gorinchem, Zaltbommel, Haaften, Geldermalsen, Spijk, Arkel, Haaften, Hellouw, Woudrichem, Werkendam, Andel, Nieuwendijk, Almkerk, Breda, Den Bosch, Lingewaal en Den Bosch.

 

Rose catering biedt catering op locatie in heel Gorinchem en omgeving. Onze chefs bereiden professioneel en met veel passie heerlijke gerechten voor u. Wij werken met streek- en seizoensgebonden producten van kwaliteit en presenteren onze gerechten op een mooie en unieke wijze.  Dit is te proeven en te zien!

 

Op zoek naar catering op locatie en een unieke beleving?  Vraag gerust online een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt ook mailen naar info@rosecatering.nl of telefonisch contact opnemen via +31 -(0)646-446-133 Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zondag tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Wij stellen graag de perfecte catering voor u samen.