Your address will show here +12 34 56 78

Bruiloft

Catering

De liefde wordt bezegeld, jullie gaan trouwen! De voorpret is vast al begonnen. Trouwmagazines worden doorgespit, het bord op Pinterest wordt zoetjesaan gevuld en de checklist wordt opgesteld. De sfeer van de bruiloft wordt bepaald door jullie en de gasten, maar ook de locatie, muziek en de hapjes zijn van grote invloed. De combinatie van alle verschillende factoren maakt iedere bruiloft uniek.

Rose Catering is van de partij om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. Op jullie of een van onze mooie locaties, met de lekkerste gerechten en hartverwarmende gastvrijheid.

Maar ook in het voortraject kunnen we helpen. Geef het ontwerp van de uitnodiging, het vervoer en de styling van de ruimtes met een gerust hart uit handen aan onze weddingplanner. We inspireren, adviseren en doen wat we beloven. Jullie trouwdag wordt een bijzondere en onvergetelijke belevenis.
Al op vele bruiloften hebben we qua catering op ons naam staan, waarbij we in sommige gevallen alleen de hapjes en drankjes leverden en in andere situaties de locatie hebben gedecoreerd, de bediening verzorgden en zelfs de trouwambtenaar meenamen.

 

Bruidstaart

Taarten op zich zijn al onze passie, laat staan een bruidstaart. Van klein en elegant tot (heel) groot en extravagant, we nemen samen met u de smaak, afwerking en het formaat door en komen met een voorstel. Even voorproeven kan natuurlijk altijd.

 

Trouwlocatie

Geen trouwlocatie is ons te gek en we komen dus overal, van pool party’s, tot gewoon thuis of in een restaurant, we hebben al vele locaties gezien, maar als we er een mogen aanbevelen is het Herberg de Swaen te vuren, in de zomer kunt u ook in de tuin trouwen.