Your address will show here +12 34 56 78

Bedrijven

Catering

Rose Catering heeft altijd meer aandacht voor opdrachtgevers, gasten en hun werknemers. Wij voegen toe met ambachtelijk bereide voeding, oprechte gastvrijheid en creatief maatwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat puur en echt eten en drinken zorgen voor fittere en gelukkige medewerkers.

 

Daarom zijn we steeds bezig om voeding gezonder en lekkerder te maken. Eten in uw bedrijfsrestaurant is een beleving en verbindt uw gasten en medewerkers. Ons doel is om een gastvrije plek te creëren die naadloos aansluit op uw wensen en waar uw gast geniet van een heerlijke maaltijd of een verse kop koffie. Niet alleen voor de lunch, maar ook voor een informeel overleg of een toevallige ontmoeting. Met een gevarieerd assortiment, culinair vakmanschap, creatief ondernemerschap en eigentijdse food concepten zijn wij dagelijks van betekenis voor uw gast.

 
Een bedrijfsfeest met klasse

 

Wij kunnen uw personeelsfeest aankleden, vormgeven en invullen zoals u dit zelf het liefste heeft. Naast onze uitgebreide mogelijkheden als specialistische cateraar kunnen wij u aan een geschikte locatie helpen, afhankelijk van het doel dat en de wensen die u voor ogen heeft. Als het een feestelijke aangelegenheid betreft kunnen wij deze actief voor u invullen met ons entertainment en ook voor een zakelijke insteek bieden wij arrangementen op maat. Zo kunnen wij samen met u uw personeelsfeest desgewenst tot in detail invullen.

 

Of het nu een feestelijke of zakelijke locatie betreft en of u nu hapjes, drankjes, maaltijden, muziek, show, themafeesten, look-a-likes of andere animatie wilt: bij Rose Catering zit u goed. The Sky Is The Limit – samen maken wij uw gelegenheid tot een evenement met klasse.
Belastingtip! Doordat Rose Catering naar je toe komt, kan het evenement op jullie werkplek plaatsvinden. Dit wordt als nihil gewaardeerd door de Belastingdienst. Bij een eindafrekening van de Werkkostenregeling kan dit je zomaar honderden euro's voordeel opleveren ten opzichte van een bedrijfsfeest op een andere locatie.