Your address will show here +12 34 56 78
Over

ROSE CATERING

SINCE 1998

IERLAND

  • Text Hover

De eenvoud waarmee de Ieren gerechten bereiden maakt ons bijzonder. We vinden dat we iets niet anders moeten laten lijken dan dat het is. We houden van vooral eerlijk, onbewerkt en natuurlijk eten. Denk bijvoorbeeld aan de wilde zalm uit de rivier de Shannon (de langste rivier van Ierland). Oesters uit Galway, kaas uit Cork en Tipperay, het kruidige lamsvlees uit de heuvels van Kerry enz.

Mijn interesse voor het koken werd gewekt vanaf het moment dat mijn ouders, 28 jaar geleden Herberg de Swaen in het Gelderse Vuren startten. Als kind was ik al met koken bezig en heb mijn passie in de zaak van mijn ouders verder mogen uitbreiden. Ik pas nu 20 jaar diezelfde passie toe in mijn eigen cateringbedrijf. 

Wist u dat we hiernaast ook brievenbustaartjes verzorgen? Het lekkerste én origineelste cadeautje op de deurmat.


Buffetten & BBQ's

Voor uw receptie, bedrijfsfeest, tuin feest, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid kunt u bij ons kiezen tussen verschillende buffetten & BBQ’s.  Wij bereiden onze buffetten met de grootste zorg en leveren deze stijlvol aan.

Feesten & partijen

Al op vele feesten hebben we qua catering op ons naam staan, waarbij we in sommige gevallen alleen de hapjes en drankjes leverden en in andere situaties de locatie hebben gedecoreerd, de bediening verzorgden en zelfs de trouwambtenaar meenamen.

High Tea & Wine

High Tea & High Wine bij u thuis of op locatie geleverd vanaf € 16,- per persoon. Van een gezellige middagborrel met collega’s tot een viering van een verjaardag. Neem vrijblijven contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie catering

Of u nu op zoek bent naar een cateraar voor een bedrijfslunch, bruiloft, event of feest. Wij bieden veel mogelijkheden. Ons bedrijf is een full service cateraar voor zowel particulieren als bedrijven op locatie.